Molino.hu Logo
FőoldalHírekWEBDOKI egyedi igényekre fejlesztve

WEBDOKI egyedi igényekre fejlesztve

2018.04.20.

A WEBDOKI (www.webdoki.hu), Magyarország vezető orvosi információs és továbbképzés portálja egyedi mobiltöltőállomás gyártására kérte fel cégünket.

WEBDOKI egyedi igényekre fejlesztve

A WEBDOKI (www.webdoki.hu), Magyarország vezető orvosi információs és továbbképzés portálja egyedi mobiltöltőállomás gyártására kérte fel cégünket. Az ügyfél az egyedileg brandingelt készülékkel az országot járja, szakmai kiállításokon és konferenciákon vesz részt.

Az elképzelés egy olyan megoldás volt, ami arculatában, letisztultságában illeszkedik a WEBDOKI image-hez, nem hivalkodó, de látványos megoldás. Sok telefon együttes töltésére alkalmas és nagy reklámfelülettel rendelkezik.

A választás a 12 kazettás rendezvény típusú mobiltöltőállomásunkra esett. Ez a típus 12 db, nagy méretű töltő kazettával van ellátva, ami nem csak telefonok (android & iOS) , hanem iPad, Tablet és digitális eszközök töltését is lehetővé teszi. A rendezvény típusú mobiltöltőállomások reklámfelülete magas fényű 120 x 60 cm-es LED panellel van megvilágítva, ami kiválóan kiemeli a benne lévő kreatív információkat. A homlokzati elem ismét egyedi cég feliratot kapott, visszafogott, elegáns hideg fényű megvilágításban.

A készülék biztonsági zárral van felszerelve és egyedi kulcstartókat is kapott. A rendezvényes modell további előnye, hogy a kiállító standkiegészítője is egyben. Kétoldalú megoldás, amiben ötvözve van a töltési funkció és a reklám megjelenés is.

Íme a készülék, átadás előtt:

WEBDOKI egyedi mobiltöltőállomás: webdoki mobiltoltoallomas 07WEBDOKI egyedi mobiltöltőállomás(12 kép)

Hírlevél  Iratkozzon fel a friss hírekért, akciókért!

© mobiltoltoallomas.hu 2016-2024 Minden jog fenntartva.