Molino.hu Logo
FőoldalJogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Molino Reklámügynökség Kft. tájékoztatja Önt, hogy a tulajdonában lévő weboldalak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Molino Reklámügynökség Kft. tulajdonában álló oldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Cégünk minden jogot fenntart.

A Molino Reklámügynökség Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Molino Reklámügynökség Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Molino Reklámügynökség Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, árak, képek vagy más írott anyagok tekintetében.

A Molino Reklámügynökség Kft. minden szükséges lépést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

A Molino Reklámügynökség Kft. weboldalain esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei. A Molino Reklámügynökség Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a cég weboldala kapcsolódik.

A Molino Reklámügynökség Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, felülírja vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Molino Reklámügynökség Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető grafikák, információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Molino Reklámügynökség Kft. kifejezetten kizárja.

Az oldal tartalmazhat külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Regisztráció:

A mobiltoltoallomas.hu oldalon való regisztrációval a Felhasználó elfogadja az oldalra vonatkozó Felhasználási feltételeket továbbá, hogy adatait az üzemeltető saját reklámanyagok, hírlevelek továbbítására felhasználja. A regisztráláskor kitöltött adatok nem láthatóak más regisztrált Felhasználó számára. Az adatlapon csak a csillaggal jelölt adatokat kötelező megadni.

Hírlevél  Iratkozzon fel a friss hírekért, akciókért!

© mobiltoltoallomas.hu 2016-2024 Minden jog fenntartva.